IT-support

Flexibla och specialanpassade lösningar

Vi är specialister på flexibla lösningar. Genom att lära känna er unika IT-miljö samt era interna och externa arbetsprocesser, kan vi ge er precis den support ni behöver – när ni behöver den.

IT-support som följer med i er verksamhetsutveckling

Vårt mål är att långsiktigt arbeta nära kundens verksamhet och främst genom att agera som företagets IT-avdelning. Genom att i möjligaste mål vara en del av den löpande planeringen och genomförandet av den IT-relaterade verksamheten skapar vi tillsammans ett mer driftsäkert och ekonomiskt hållbart IT-stöd för verksamheten istället för att endast finnas där när problem redan har uppstått vilket oftast blir mer kostsamt.

Vi arbetar med hållbara lösningar som stödjer er fortsatta verksamhetsutveckling – en strategi som tar er från reaktiv till proaktiv IT-miljö.

Så här arbetar vi

Vi går igenom er nuvarande IT-miljö och dess behov, samt era önskemål om vad det ska bidra med i er verksamhet. Vi föredrar att göra detta on location eftersom vi av erfarenhet vet att det ger bäst förutsättningar för att snabbt kunna ge rätt service åt er.

Behöver vi finnas på plats hos er efter det? Inte nödvändigtvis. Vi har alla verktyg som behövs för att kunna hjälpa er på distans. Självklart erbjuder vi även support på plats i den omfattning som önskas. Vi gillar både IT och människor!