Du visar för närvarande Vad händer bakom ryggen på oss i våra appar?

Vad händer bakom ryggen på oss i våra appar?

Vad händer bakom ryggen på oss i apparna vi använder?
Spelar det någon roll om någon vet hur mycket batteri vi har kvar?

Bjuder här på en video där jag bland annat visar vad som händer de första 15 sekundrarna i en specifik mobilapp och som är vanligare än vi tror i appar och vad konsekvenserna kan bli av det.

Redan tidigt när jag planerade den här videon så insåg jag att den här videon får hållas ganska enkel för att inte helt falla ner i kaninhålet och sluta med en video på flera timmar 🙂 men jag planerar redan nu att ta fram fler videos på ämnet.

Eftersom Linkedin bestämt hur lång en video får vara och min video är aningen längre 🙂 så väljer jag att dela den från min Youtubekanal istället och så har jag lärt mig något nytt till nästa video jag spelar in 🙂

Och som vanligt, har du några frågor eller undringar, tveka inte att antingen skriva en kommentar eller kontakta mig direkt
så ska jag göra allt för att ge dig svar.

Om du uppskattar den researchen jag gör kring säkerhet och vår integritet och känner att du vill bidra på något sätt så är du varmt välkommen att stödja mitt ideella arbete genom att dela inläggen jag lägger ut eller att bidra på https://flattr.com/@securitybyheart så att mer tid kan läggas på researchen.

/ Mikael Jansson
Certified Ethical Hacker