Du visar för närvarande Innan du säger vi har koll på säkerheten…

Innan du säger vi har koll på säkerheten…

Här kommer en spontan video som dök upp som en idé nyss på ett ämne som är återkommande och behöver lyftas. Det handlar om när vi säger ”Vi har koll på vår säkerhet” för många gånger visar det sig tvärtom och det vill jag belysa med ett exempel i den här videon.

Bjuder också på lite fågelkvitter och porlande vatten eftersom jag har använt moder jords green screen idag 🙂

Om du uppskattar den researchen jag gör kring säkerhet och vår integritet och känner att du vill bidra på något sätt så är du varmt välkommen att stödja mitt ideella arbete genom att dela inläggen jag lägger ut eller att bidra på https://flattr.com/@securitybyheart så att mer tid kan läggas på researchen.

/ Mikael Jansson
Certified Ethical Hacker