Linkedinutbildning

75% av alla namnsök på Google visar LinkedIn resultat på första sidan! LinkedIn används mycket och ofta av headhunters, rekryterare för att hitta bra kandidater!  Du kan hitta nya kunder och göra research inför möten med personer/företag!

Detta är några argument för varför du skall ha en professionell och uppdaterad profilsida. Sociala media är fantastiska marknadsföringskanaler om de används rätt och dessutom är de gratis.

Vi fokuserar på att hjälpa personer och företag att skapa en professionell profil som besöks ofta, sökmotoroptimera profilen för att synas högre på Google och lära ut hur du boostar och skapar trafik kring din sociala media närvaro.

Vi hjälper er att antingen komma igång med LinkedIn eller att finslipa din profil och arbeta med LinkedIn som en effektiv kanal för marknadsföring och profilering.

Oavsett om du behöver hjälp att skapa en professionell profil, utbildning hur du använder LinkedIn effektivt och lönsamt eller vill inspireras genom föreläsning, så har du kommit rätt.

Exempel på vad som kan ingå är:

  • Genomgång och feedback av LinkedIn-profil.
  • Tips hur din egen LinkedIn-profil kan hjälpa dig med din marknadsföring.
  • Tips hur du driver trafik till din profil eller företagssida.
  • Kunskap om hur du kan hitta kunder ännu enklare.
  • Verktyg för att göra en bakgrundskoll på de du vill ha som kunder.

Kontakta oss för mer information